pEnGiKuT BoYLoBo

Monday, November 2, 2009

Monday....Penin...Penin....

Adussss........ari ISNIN paling wa benci....dah la kena bangun g keje.....mandi plak ayaq sejuk.....pehhhhh...kecut smua yg terkecut.....muahahaha....tulis sendiri ketawa sendiri plak.....

Malas tul nak g keje td...ingat nak smbung jer tidoq......tapi ingatkan last week dah amik cuti g gak keje........bila dah smpai opis...loceng pun berbunyi....mcm g skolah la plak......lepas jer loceng berbunyi....stat la keje bertubi2 mcm penumbuk 'THE ROCK'......

Dr pagi hingga la ke ptg.....g sana g sini.....nak mengulor pun susah.....ni penangan cuti minggu lepas la ni......mmg membunuh......

Tapi dlm selit2 tgh dok kalut mana hala tu.....dpt la msg n fon dr famili mgatakan anak sedara dah lahir.....pehhh rase mcm nak torbang dgr....dh jd pak menakan 2x.......diorg hantaq gambo mak aih besaq, bulat mcm maskot michelin.....pehhh tapi yg penting comeiiiii...........

lepas setel smua keje....time tuk balik......balik keje biasa la pi makan sat.....tgk tv sambil jd naga....org kata 'SMOKE IN THE HEAVEN'.......muahahaha......pastu br leh dok adap depan pc ni update apo2 patut n klik naff naff apo2 yg patut........

Wahhhhh....mata wa dah tak tahan nak tutup ni...rileks2......ckit lg...ckit lg........haaaaa lega pun siap dah merapu dlm blog ni....so......mcm biasa ayat yg ringkas utk penamat........iaitu...jeng..jeng..jeng.....

to be continued...............

4 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

ape kes u ni...ape meaning wuciwug tu...asik to be cont jerk ....taip la menaning nyer dulu.....

CikMin said...

ha betoi la..apa makna wuciwug tu...pastu bunyik nya camne tu klu sebut??

Ms AiReEn MoHd said...

kak min ko sabo ekkk die malam kang baru apdet....lepas die berasap makan semua....hukhuk..aku pun tak tau..aku duk serumah pun die nak rahsea..mencik tul..kang nak publich ...baru die panggil aku...tanye nak tekan mane

Mimy Hamid said...

syabas boy..ko mmg sama kelakar macam eryn...heeheh