pEnGiKuT BoYLoBo

Sunday, November 15, 2009

+++++JOURNEY TO THE NORTH (EP2)+++++

Pehhhh......penat sungguh berjalan ni.....dah plaktu kena redah hutan belantara......ok bila jalan punya jalan.....turun bukit naik bukit.......redah sungai keluar sungai......pijak lopak lompat lopak....akhirnya aku sampai satu kawasan ni........pehhhh.....memang lain dari lain......wa tgk sampai terjojol bijik mata......EXCLUSIVE org kata kan........pehhh....mmg marvelous........vogue the vassssssssssss.......auwwww.......


korang nak tau apa yg aku nampak.......haaaaa....kalau nak tau kena la bagi pengeras dulu...muahahaha........lawak ja......no joke no fun......no $#@$%^%^&&^*^*.........kalau korang tau apa ayat seterusnya....pepandai la sambung.........ok scenery yg aku nampak ialah....jeng...jeng...jeng.....

~ pehhh biru ciot ~

~ scenery luar ~

~ scenery luar dr sudut lain ~

~ sebelum check-in.....lepak jap ~

~ best....best....best ~

~ nak bersantai pun bole ~

~ banyak tempat leh duduk ni ~

~ lorong ke bilik ~

~ bagi sikit ja tgk....nak tau mcmana bilik dia...gi la sewa sendiri ~

~ toilet yang power ~

~ lepak coner ~

~ cuci mata ~

~ apa dok letak kapla depa ni (The Beatles) boh la kapla artis kita pastu kita leh tunjal kapla diorg~

~ lapo meh la singgah ~

~ bape la $$$ kena ni ~

~ teratur sungguh ~

~ beli baju utk cenderahati ~

~ bebudak manyak suka ini benda ~

~ rock bebeh rock ~

~ scenery malam yang cantik ~

~ skodeng orang mandi pakai bikini ni ~

~ bole melihat suasana matahari terbenam...itu pun klau nampak ~

~ peh ado tangga ni...leh gi mana ni ~

Haaaaaaaaa.....tu dia Batu Keras kat penang...........baru bukak tu...sesiapa nak gi bercuti kat sana.....haruuuusssssss di pergi..........masa pengembaraan aku tu aku dah nak lepak kat situ....tapi dok ingat perjalanan lagi jauh aku tak jadi lepak..........

So.....marilah 'Cuti-Cuti Malaysia'...............

HUJAN BATU DI NEGARA ORANG
HUJAN EMAS DI NEGARA SENDIRI

5 comments:

kak Scha said...

Kak scha ingat eryn & boy gi penang, sebab Ip boy kat penang tau masa boy leave message hari tu kat chatbox. Ok nuff masih tak keluar, hepi wiken bersama eryn :)

Ms AiReEn MoHd said...

hi kak scha...tetibe...

boo apsal u byk sgt merepek...boo apsal tunjuk otel ni..nak lepak sni time anibeseri ker...best gak..jom la...

kak Scha said...

anibeseri eryn & boy bile eh? dah 1 year kan :) kak scha pon sambut aniberseri bulan novamba ni~ Gambar-gambar kat atas ni macam kat vegassss perghhhhh~ cantik tempat ni.
Korang pergilah beraniberseri hehehe
eryn camne boleh Ip No. Korang ade kat Penang hari tu? Pegi Penang eh? lalalala, okay kak scha nak beradulah. eryn & boy dah macam adik kak scha. Korang memang happy couple suke tengok :)

~0~ said...

cantik view dia bro..

eryn said...

kak scha ..our anniversary o dec ni...tak tau lagik nak pg mane...but boy promise me got sumting..aku tak tau la ape bende kan kak scha...mau die kalau kene kan aku siap die...

emm ingat nak pg sini...tapi tah la plak tak tau mcm mane gaya nyer..ade dapat vouche impiana hotel at kuantan..but too far away la plak...

ok boy boleh tak bg kata putus..ko jgn kate nak celebr8 kat puncak perdana tu jerk ehhh...aku nangis kat ceruk bilik tu kang..

we olls also anggap kaka scha seem like our kaka too...love ya...hugs..xoxo ..kak scha ur anniversary when?happy anniversary sis n bro..